Okazje i promocje

Zaczęty przez Renifer Lopez, Lipiec 17, 2026, 12:16:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Renifer Lopez

Zakładam wątek gdzie będzie można dzielić się aktualnymi promocjami na gry.

Na początek Nioh 3, mnie tytuł specjalnie nie interesuje ale wiem że są ludzie na forum którzy lubią taki typ gier :)

https://allegro.pl/oferta/nioh-3-launch-edition-i-playstation-5-i-ps5-i-steelbook-18088201920

Manifesto

Dobry pomysł z tym tematem.

A co do Nioha, cena świetna, szkoda tylko że steelbook jest tutaj zamiennikiem pudełka, a nie dodatkiem. Zastanowię się  ::)

TheMan who sold the world

Mam kilka takich gier, gdzie steelbook zastępuje pudełko i wszystko jest OK, póki dodają jakąś obwolutę na tego steelbooka. Przypomina to wówczas normalne pudełko z logiem PlayStation. Np. Resident Evil Village steelbook edition. Tutaj widzę, żadnej obwoluty nie ma, a przynajmniej tak to wygląda.

Wagabunga

Cytat: Manifesto w Lipiec 17, 2026, 12:54:06A co do Nioha, cena świetna, szkoda tylko że steelbook jest tutaj zamiennikiem pudełka, a nie dodatkiem

Pierwsze edycje steelbook launch edition miały normalne pudełko, a steelbook był dodatkiem. Nawet nie wiedziałem że w sprzedaży są jakieś inne wersje, gdzie płyta jest w środku steelbooka. Taką wersję można kupić tutaj

@TheMan who sold the world z tego co widzę na unboxingach gra ma obwolutę, zresztą to chyba mus przy takich wydaniach, nie przypominam sobie gry w steelbooku bez obwoluty. A to, że w ofertach prezentują jedynie steelbook bez obwoluty to wynika chyba tylko ze względów estetycznych, po prosu skupiają się na wyglądzie samego steelbooka.

Wagabunga

Świetna cena za bardzo dobrą grę Klik

Manifesto

Gdybym jeszcze nie posiadał Hell is Us (mam w edycji Deluxe) to za taką cenę brałbym bez zastanowienia.

Lothar

Biłem się z myślami ale wziąłem to Hell is Us. Pamiętam że @Wagabunga bardzo chwaliłeś ten tytuł. Cena chyba niższa już nie będzie. Dzięki za cynk.

Ja zaś znalazłem grę Karma The Dark World w naprawdę dobrej cenie. Chyba wezmę, bo to świetne wydanie.

https://allegro.pl/oferta/karma-the-dark-world-limited-edition-nowa-pl-ps5-18763581459

Ps; czy ta okładka Wam się z kimś nie kojarzy?  :P

Manifesto

Kaczyński ;D Już to kiedyś wspominałem że okładka jest specyficzna.

Miałem brać Nioh 3 ale jednak wezmę tą Karmę. Coś czuję że to niedługo się wyprzeda. Dzięki za info @Lothar.

TheMan who sold the world

SWITCH Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered

Jak dla mnie super cena. Jeśli ktoś jeszcze nie posiada to raczej ciężko będzie znaleźć taniej. W tej chwili to 113 zł, ceny na Amazonie dynamicznie się zmieniają, więc oferta jest na tą chwilę. Wersja na PS5 jest w podobnej cenie.

Lothar

Dobra cena, wziąłem. Do kolekcji będzie jak ta lala ;) A kto wie, może kiedyś nawet zagram.

Animare

Też wziąłem na NS, może cena w końcu wygra nad wizualną stroną tej gry  ;) . Ps. Z cashback Zen wyszło 108,48. Dzięki!

Lothar

Cytat: Animare w Lipiec 21, 2026, 22:58:55Też wziąłem na NS, może cena w końcu wygra nad wizualną stroną tej gry  ;) . Ps. Z cashback Zen wyszło 108,48. Dzięki!

No stary, tymi mordami to można dzieci straszyć :P Jak z jakiegoś surrealistycznego snu, gdzie coś Cię goni, a ty nie możesz się obudzić, choć bardzo byś chciał ;D  Ale za taką cenę można spróbować, najwyżej się setkę machnie przed grą, aby facjaty wypiękniały ;)

Przy okazji - do niedawna Na Amazon PL działał ten kod z Inpostu na 50 zł (przy zakupach za minimum 150) Niby dla nowych kont, ale mi zadziałał na obecnym. Tylko trzeba było mieć incoiny i je wymienić, więc jeśli ktoś jest zainteresowany to może jeszcze jest taka możliwość.

Renifer Lopez

Fajna cena za Romancing SaGę. Też wezmę. Przy ofertach na Amazonie, zawsze gryzę się z myślami jaka to będzie okładka :P Ale nr EAN zgadza się z ofertami choćby Ultimy, a oni nie oferują raczej gier z innymi okładkami niż angielski. Na unboxingach też są okładki po angielsku. Dawno nie kupowałem nic od RAG, ale wiem, że nie są oni konsekwentni w językach na okładce swoich gier. Niektóre były nawet po francusku.

Animare

Wszystko się zgadza i jest multilanguage, dobrze że chociaż okładka ładna  ;D .

Manifesto

Widzę że jest to wydanie w kartoniku? Fajnie wygląda i świetna cena. Gdybym nie miał anglojęzycznej wersji azjatyckiej to też bym wziął :)